ציפורה מכינה את תבשיל דגי המושט מזה שנים רבות בארוחות ערב שישי. המתכון הינו תבשיל מבית אמה, וממשיך ללוותה עד היום.
מתכון
מטגנים שני דגי אמנון (מושט), מניחים בצד
מכינים רוטב:
לגרד 4 עגבניות בסיר בינוני
להוסיף: 2 עלי סלרי כל הגבעול
כוסברה קצוצה
פלפל חריף רצוי אדום
פפריקה, מלח
לבשל הכל ביחד
מסדרים את הדגים המטוגנים בסיר שטוח, וכשהרוטב מבושל לשפוך על הדגים.
שלב אחרון: מטגנים כמה פרוסות שיני שום לפי הטעם
שופכים את הכל על הסיר המוכן
בתיאבון