סלמון על תפוח אדמה ועלי סלק מוקפצים

סלמון על תפוח אדמה ועלי סלק מוקפצים

 

1 דג סלמון

4 תפוחי אדמה

1 חבילה עלי סלק או תרד

ראש שום

2 בצלים

תבלינים לפי הטעם

2 כפות חרדל דיג'ון גרגרים

 

אופן ההכנה:

לבשל את תפוחי האדמה כ- 10 דקות במים חמים

בינתיים יש לחתוך את הסלמון לפרוסות ולהשרות אותם ב-2 כפות חרדל דיג'ון גרגירים, מלח ופלפל

לחמם את התנור ל- 180 מעלות.

לאחר הבישול יש לקלף את תפוחי האדמה , לחתוך אותם לפרוסות, ולהניח בתבנית.