מצרכים:
150 גרם קמח שף ללא גלוטן
150 גרם קמח תירס
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
50 גרם שקדים טחונים
50 גרם שקדים קצוצים
50 גרם גרעיני חמניה
50 גרם גרעיני דלעת
50 גרם חמוציות
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיה
2 ביצים
200 גרם חמאה או מרגרינה/מזולה ללא מלח
200 גרם סוכר חום
אגוזי פקאן חצויים לקישוט
2 כפות חלב או מים
אופן ההכנה:
להקציף חמאה עם הסוכר והביצים
להוסיף את החלב או המים
בקערה נפרדת לערבב את יתר החומרים
להוסיף בהדרגה את החמאה
עד שהתערובת תהיה אחידה.
לרפד תבנית בנייר אפיה, לגלגל כדורים בגודל בינוני
לשטח מעט ולשים חצי פקאן לקישוט
להניח בתבנית במרחק של כ- 2 סנטימטרים אחד מהשני.
לאפות כ- 20 דקות בחום של 180 מעלות, עד הזהבה.
חובה לקרר לפני האכילה, רצוי לשמור בקופסה אטומה.
בתיאבון