מתאים לשתי תבניות
לבצק:
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3 כפות סוכר
1 מרגרינה
1 ביצה
1/4 כוס יין תירוש
למילוי:
125 גר' חלבה – בנדיבות
אגוזי מלך
שקדים מולבנים
סירופ מייפל
אופן ההכנה:
ללוש את כל החומרים של הבצק, לחלק לשניים, לרדד לכל תבנית, לפזר חלבה על הבצק, להוסיף מעל אגוזי מלך ולקשט בשקדים מולבנים.
לאפות כ 35 דקות בחום של 175 מעלות, לאחר האפיה ליצוק סירופ מייפל ולהחזיר לתנור כבוי ל 10 דקות נוספות.
הבצק מתאים לשתי עוגות מלבניות או שתי תבניות עגולות.
גודל תבנית עגולה 26
גודל תבנית מלבנית 36×13
בהצלחה