פאי אגוזים

מתאים לשתי תבניות

לבצק:

2.5 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

3 כפות סוכר

1 מרגרינה

1 ביצה

1/4 כוס יין תירוש

למילוי:

125 גר' חלבה – בנדיבות

אגוזי מלך

שקדים מולבנים

סירופ מייפל

אופן ההכנה:

ללוש את כל החומרים של הבצק, לחלק לשניים, לרדד לכל תבנית, לפזר חלבה על הבצק, להוסיף מעל אגוזי מלך ולקשט בשקדים מולבנים.

לאפות כ 35 דקות בחום של 175 מעלות, לאחר האפיה ליצוק סירופ מייפל ולהחזיר לתנור כבוי ל 10 דקות נוספות.

הבצק מתאים לשתי עוגות מלבניות או שתי תבניות עגולות.

גודל תבנית עגולה 26

גודל תבנית מלבנית 36×13

בהצלחה