רוטב לפיצה:
עגבניות מרוסקות
אורגנו
שום
מלח
פלפל
שמן זית
בליזיקום
גבינה צהובה מגורדת.
אופן ההכנה:
הבצק:
בקערה מערבבים יחד את כל היבשים,
לאחר מכן מוסיפים את המים ומתחילים ללוש,
לאחר כמה דק, מוסיפים את השמן.
לאחר 10 דקות של לישה שמים בצד להתפחה ומכינים את הרוטב
הכנת הרוטב:
מערבבבים את כל המרכיבים יחד.
אופן הכנת הפיצה:
מרדדים את הבצק לצורה עגולה,
מורחים רוטב בכמות שאוהבים,
מפזרים גבינה צהובה מגורדת
ומוספים תוספות שאוהבים.